3D Interieurontwerp

Vrijblijvend advies ontvangen? Wij helpen je graag!

3D interieurontwerp

Heb je een nieuw huis gekocht of wil je jouw huidige woning verbouwen? Het inrichten van je huis kan soms een hele uitdaging zijn. Of je nu op zoek bent naar eenheid in je interieur, de beste indeling van jouw ruimte, een gezellige sfeer binnen een bepaald budget, of een specifieke woonwens hebt, wij hebben de expertise om jou te helpen.

Ons team van interieurontwerpers gaat graag met jou om tafel zitten om jouw wensen in kaart te brengen en te vertalen naar een prachtig interieurontwerp in 3D. Hierdoor krijg je een realistisch beeld van hoe jouw nieuwe interieur eruit zal zien en kun je eventuele aanpassingen nog gemakkelijk maken voordat je daadwerkelijk aan de slag gaat met het realiseren van jouw thuis.

Een interieur waar je ook écht thuiskomt.

Onze werkwijze

Bij Be Inhouse geloven we in de kracht van een digitaal 3D interieurontwerp. Onze werkwijze begint met een intake, waarin we jouw wensen bespreken. Vervolgens creëren onze ervaren ontwerpers een realistisch 3D ontwerp. We presenteren dit in onze showroom of online, waarbij we alle details toelichten en eventuele aanpassingen bespreken.

Onze werkwijze bestaat uit drie overzichtelijke stappen:

1  – Intake

Onze werkwijze begint met een uitgebreide intake waarin wij alle informatie willen verzamelen over jouw stijlvoorkeuren en levensstijl. Op basis van deze informatie maken wij een uniek interieurontwerp dat perfect aansluit bij jouw persoonlijkheid en wensen.

2 – Ontwerp

Het interieurontwerp wordt vervolgens getekend in 3D, zodat je een realistisch beeld krijgt van hoe jouw nieuwe interieur eruit zal zien. Hierdoor kunnen eventuele aanpassingen nog gemakkelijk gemaakt worden voordat we daadwerkelijk aan de slag gaan.

3 – Presentatie

Als we het interieurontwerp hebben gepresenteerd, ontvang je van ons een document waarin alle beelden van het 3D interieurontwerp zijn opgenomen. Ook vind je in dit plan een gedetailleerde beschrijving van de vloer, behang, verf, gordijnen, raamdecoratie, meubels en woonaccessoires. Wij geven daarbij aan waar je deze kunt kopen. Zo weet je precies waar je terecht kunt voor de aankoop van de producten die nodig zijn voor jouw nieuwe interieur.

Volledige begeleiding

Samen met Aanhuis.nl Enschede brengen wij de kracht van twee toonaangevende merken samen, met als doel jouw droominterieur werkelijkheid te laten worden. Met onze gecombineerde expertise en jarenlange ervaring streven wij ernaar om aan al jouw wensen en verwachtingen te voldoen.

Wat ons onderscheidt, is onze unieke showroom waarin we alle materialen en kleuren presenteren die jij nodig hebt om de juiste keuzes te kunnen maken. Of het nu gaat om vloeren, behang, raamdecoratie, gordijnen, meubels of accessoires, bij Be Inhouse en Aanhuis.nl Enschede vindt je een uitgebreide selectie van hoogwaardige producten van gerenommeerde merken onder één dak!

Vanaf het allereerste idee tot aan de laatste finishing touch, begeleiden wij jouw project van begin tot eind. Ons team van ervaren interieurontwerpers en projectmanagers staat klaar om jou te adviseren, te inspireren en je te ondersteunen bij elke stap van het proces!

Gratis advies of direct een afspraak plannen?

  • Gratis verzending Gratis verzending
  • Persoonlijk advies Persoonlijk advies
  • Gratis achteraf betalen Gratis achteraf betalen
  • Showroom in Enschede Showroom in Enschede