Arte Behang

Arte behang is een toonaangevend merk in innovatieve wandbekleding, met unieke dessins, hoogwaardige materialen en aandacht voor duurzaamheid.

Toon alle Arte dessins
Monsoon
Vanaf 139,00 per rol
Focus
Vanaf 139,00 per rol
Manila
Vanaf 129,00 per rol
Kaleidoscope
Vanaf 29,00 per meter
Alaya
Vanaf 239,00 per rol
Antarès
Vanaf 109,00 per meter
Antigua
Vanaf 229,00 per rol
Atelier
Vanaf 219,00 per rol
Atelier by Omexco
Vanaf 129,00 per meter
Bali
Vanaf 169,00 per rol
Birds of Paradise
Vanaf 35,00 per meter
Cameo
Vanaf 189,00 per rol
Casca
Vanaf 109,00 per meter
Curiosa
Vanaf 139,00 per rol
Décors & Panoramiques
Vanaf 129,00 per meter
Expedition
Vanaf 169,00 per rol
Essentials Costura
Vanaf 139,00 per rol
Essentials L’Invité
Vanaf 139,00 per rol
Essentials Les Nuances
Vanaf 129,00 per rol
Essentials Les Tricots
Vanaf 129,00 per rol
Essentials Modulaire
Vanaf 129,00 per rol
Essentials Palette
Vanaf 129,00 per rol
Essentials Tangram
Vanaf 159,00 per rol
Essentials Travellers
Vanaf 129,00 per rol
Figura
Vanaf 129,00 per rol
Flamant Caractère
Vanaf 139,00 per rol
Flamant Les Memoires
Vanaf 139,00 per rol
Flamant Les Rayures Stripes
Vanaf 139,00 per rol
Flamant Les Unis
Vanaf 129,00 per rol
Gitane
Vanaf 169,00 per rol
Heliodor
Vanaf 149,00 per meter
High Performance Patina
Vanaf 39,00 per meter
Icons
Vanaf 29,00 per meter
Insolence
Vanaf 129,00 per rol
Joy
Vanaf 29,00 per meter
Kharga
Vanaf 69,00 per meter
Khatam
Vanaf 109,00 per meter
Les Cuirs
Vanaf 429,00 per meter
Les Forêts
Vanaf 49,00 per meter
Les Thermes
Vanaf 39,00 per meter
Lino
Vanaf 159,00 per rol
Loft
Vanaf 39,00 per meter
Loom Stories
Vanaf 139,00 per meter
Lush
Vanaf 79,00 per meter
Manovo
Vanaf 49,00 per meter
Marqueterie
Vanaf 49,00 per meter
Moonstone
Vanaf 59,00 per meter
Moooi Extinct Animals
Vanaf 39,00 per meter
Moooi Memento
Vanaf 159,00 per meter
Objet
Vanaf 269,00 per meter
Moooi Tokyo Blue
Vanaf 159,00 per meter
Oculaire
Vanaf 49,00 per meter
Ode
Vanaf 69,00 per meter
Osmanthus
Vanaf 49,00 per meter
Paleo
Vanaf 29,00 per meter
Portfolio
Vanaf 54,00 per meter
Samal
Vanaf 345,00 per tegelset
Sculptura
Vanaf 149,00 per rol
Selva
Vanaf 139,00 per rol
Seraya
Vanaf 79,00 per meter
Sycamore
Vanaf 179,00 per meter
Textura
Vanaf 129,00 per rol
Timber
Vanaf 149,00 per meter
Tribu
Vanaf 59,00 per meter
Velveteen
Vanaf 299,00 per meter
Wildwalk
Vanaf 39,00 per meter
Yala
Vanaf 299,00 per meter
Yumiko
Vanaf 89,00 per meter
  • Gratis verzending Gratis verzending
  • Persoonlijk advies Persoonlijk advies
  • Gratis achteraf betalen Gratis achteraf betalen
  • Showroom in Enschede Showroom in Enschede

Wat voor soort behang is Arte?

Met een behang van Arte wallcovering maak je van jouw huis een thuis. De muurbekleding heeft een unieke uitstraling en is snel en gemakkelijk aan te brengen. Arte staat bekend om het ontwerpen en produceren van luxe wandbekleding met hoogwaardige materialen.

Bij Be Inhouse vind je een uitgebreide collectie van het behangmerk Arte Walls. Arte Walls is een gepassioneerd ontwerper van exclusief behang en fabrikant van speciale wandbekleding. Het merk is opgericht in 1981 en wordt geleid door de familie Desart.

In het uitgebreide Arte assortiment zijn veel soorten exclusief en luxe wandbekleding opgenomen. Het exclusieve merk haalt haar inspiratie uit de laatste modetrends en is continu op zoek naar inspiratie voor de nieuwe behangcollecties. Dit komt zowel terug in de stijlen als in de nieuwste technieken die gebruikt worden.

Dit exclusieve merk verlegt altijd haar grenzen om een ​​unieke collectie te creëren. Arte Wallcovering maakt gebruik van innovatieve technieken om prachtig uitgebalanceerde patronen en kleuren te creëren voor elk interieur.

Ben je op zoek naar Arte muurbekleding voor de badkamer? Wij hebben een uitgebreide collectie vinyl behang, welke geschikt is voor een vochtige ruimte zoals de badkamer.

 

Arte Behang kopen?

Be Inhouse is specialist in de verkoop van Arte Behang. Zo vind je in onze webshop een brede collectie in verschillende patronen, zoals: Arte Deco, 3D Behang, Behang met Print, Botanisch Behang, Geometrisch Behang en Uni Behang.

Onze Arte Behangen maken gebruik van verschillende soorten technieken en materialen, waardoor prachtige, luxe uitstralingen en patronen behang gecreëerd worden. De verschillende collecties van Arte zorgen ervoor dat er voor elk interieur een passende uitstraling is. Ga zo bijvoorbeeld voor Arte Focus, Arte Manila, Arte Antarès, Arte Kaleidoscope of Arte Monsoon. Filter eenvoudig op maat, model, collectie, patroon of materiaal. Zo kies jij jouw favoriete behang.

 

Arte Behang Monsoon

Een van de meest populaire collecties van Arte is Arte Monsoon Behang, waarbij prachtige tropische en exotische regenwouden als de grootste inspiratiebron fungeren. Van grote stoere bananenbladeren tot aan unieke jungle-uitstralingen, welke terugkomen in het patroon, het materiaal en de nerf van de behang soorten. Het populairste behang uit de Monsoon-collectie is het vaak gevraagde Arte Focus Facet Behang. Dit behang geeft een bijzonder mooie toevoeging aan jouw interieur, of het nu gaat om de slaap- of woonkamer. Geniet zelf van het prachtige lijnenspel.

 

Arte behang aanbrengen

Het aanbrengen van je behang lijkt misschien een ontmoedigende taak, maar we beloven dat het niet zo moeilijk is als het lijkt! In onze blog laten we je zien hoe je in drie eenvoudige stappen behang aanbrengt. Zo meet je eerst de muur die je gaat bekleden en bereken hoeveel stroken behang je nodig hebt. Dan trek je vervolgens met een waterpas een horizontale lijn op de muur waar je de eerste strook behang gaat beginnen. Zodra je die lijn hebt, breng je lijm aan op de achterkant van de eerste strook en plaats je die zo op de muur dat de bovenrand op één lijn ligt met de lijn die je hebt getrokken. Strijk eventuele luchtbellen of vouwen voorzichtig glad en ga dan verder met het aanbrengen van de rest van je stroken. Zo eenvoudig kan het zijn om jouw gewenste Arte behang dessin aan te brengen!

 

Welke lijm voor Arte behang?

Arte is een productiebedrijf dat zelf behanglijm maakt met de naam Clearpro. Dit product heeft veel voordelen die aantrekkelijk zijn voor wie een behangklus wil doen. De lijm van Arte heeft een lange open tijd, wat betekent dat degene die het behang aanbrengt meer tijd heeft om ermee te werken en het te positioneren voordat het droogt. Bovendien heeft Clearpro een hoge aanvangshechting, waardoor er snel een hechting ontstaat en de kans op open naden minimaal is. De lijm van Arte is ook op waterbasis en gebruiksklaar, waardoor het een ideale keuze is voor alle non-woven en textiele wandbekleding. Tot slot is de behanglijm van Arte verkrijgbaar in meerdere maten van potten van 2 kg, 4,5 kg of 15 kg. Dus of je nu werkt aan een klein of een groot project, Arte heeft het juiste hoeveelheid voor de klus.

 

Arte Behang Webshop

Be Inhouse is specialist in de verkoop van behang. Zo vind je in onze webshop een brede collectie aan behang van Arte, zoals: Arte Deco3D BehangBehang met PrintBotanisch BehangGeometrisch Behang en Uni Behang.

Arte maakt gebruik van verschillende soorten technieken en materialen, waardoor prachtige, luxe uitstralingen en patronen behang gecreëerd worden. De verschillende collecties van Arte zorgen ervoor dat er voor elk interieur een passende uitstraling is. Ga zo bijvoorbeeld voor Arte FocusArte ManilaArte AntarèsArte Kaleidoscope of Arte Monsoon. Filter eenvoudig op maat, model, collectie, patroon of materiaal. Zo kies jij jouw favoriete behang.

 

Arte Behangen in verschillende kleuren

Omdat Be Inhouse over een groot assortiment aan Arte Behang beschikt is het mogelijk om verschillende kleuren behang online te kopen. Op basis van onze jarenlange ervaring hebben wij het prachtigste Beige, Gouden, Blauwe, Grijze, Groene en Zwarte behang verzameld. Eenvoudig te filteren.

Niet helemaal zeker van de juiste kleur, het juist patroon of het juiste materiaal? Neem eenvoudig contact met op onze interieuradviseurs. Zij nemen alle tijd voor het geven van passend advies. Geheel kosteloos!

 

Arte Behang stalen aanvragen

Het opnieuw behangen van wanden in jouw woning of bedrijfspand is een ingrijpende, maar leuke klus. De keuze van het behang is belangrijk, omdat het behang een jarenlange uitstraling zal geven aan jouw interieur. Be Inhouse biedt een gevarieerd assortiment aan Arte behang, geschikt voor allerlei woonstijlen. Wij snappen dat het kiezen van het juiste behang niet gemakkelijk is, vooral niet wanneer het aanbod enorm is.

Het aanvragen van stalen is dan ook een logische stap. Wanneer je bij ons gebruik maakt van onze service krijg je de staal- én verzendkosten eenvoudig weer retour bij jouw behang order. Daarnaast ontvang je gratis tips en hulp om te bepalen of jouw behang de juiste is. Dan weet jij zeker dat jij kiest voor het juiste Arte behang én maak je geen extra kosten.

 

Volg ons op YouTube voor de laatste updates!