Cole & Son Behang

Cole & Son behang is opgericht in 1875. Destijds werkzaam voor de paleizen van de Koningin van Engeland staat dit merk nu voor authentiek en onderscheidend behang op basis van Brits designerfgoed. Cole & Son staat voor eigenzinnig, innovatief en gemoedelijk designs en is een absolute wereldspeler in de behangindustrie!

Toon alle Cole & Son dessins
  • Gratis verzending Gratis verzending
  • Persoonlijk advies Persoonlijk advies
  • Gratis achteraf betalen Gratis achteraf betalen
  • Showroom in Enschede Showroom in Enschede

Cole & Son

Cole & Son is een van ‘s werelds meest vooraanstaande behangmerken. Opgericht in 1875 door John Perry, opereerde Cole & Son in Noord Londen. De firma gebruikte de blokdruktechniek, samen met tientallen andere behangbedrijven in die streek. Cole & Son werd in 2003 door Simon Tozer overgenomen en het bedrijf verhuisde naar Somerset. Tegenwoordig maken Cole & Son behang met behulp van een verscheidenheid aan technieken, waaronder digitale druk, en hebben ze een ruime keuze aan collecties beschikbaar. Cole & Son’s streven naar kwaliteit en vernieuwend design heeft hen tot een van de meest gerespecteerde behangmerken in de wereld gemaakt.

Waarom kiezen voor Cole & Son behang?

Cole & Son is een toonaangevende fabrikant van behang van hoge kwaliteit. De firma biedt een grote verscheidenheid aan ontwerpen, van klassiek tot modern, in verschillende collecties. het behang wordt gemaakt van de beste materialen en wordt gedrukt met de nieuwste druktechniek. De behangcollecties zijn perfect voor elk huisinrichtingsproject. Of je nu een oud Engels behang zoekt, een gebloemd behang of een modern behang, met Cole & Son kun je alle kanten op. Cole & Son’s behangsels zijn er zeker van dat ze schoonheid en stijl toevoegen aan elk huis.

Hoe wordt Cole & Son behang geproduceerd?

De behangcollecties van Cole & Son worden gemaakt met behulp van een verscheidenheid aan traditionele en moderne druktechnieken. Blokreliëfs en rolstempels worden nog steeds gebruikt om enkele van de meest iconische ontwerpen van de firma te maken, maar Cole & Son heeft ook digitale drukmethodes omarmd om aan de eisen van de hedendaagse klanten te voldoen. Of je nu op zoek bent naar een klassiek of eigentijds behangontwerp, Cole & Son heeft zeker iets naar je smaak.

Shop Cole & Son behang bij Be Inhouse

Cole and Son is een wereldberoemd behangmerk dat al meer dan 150 jaar bestaat. De onderneming heeft een rijke geschiedenis en passie voor klassieke behangontwerpen, die weerspiegeld wordt in de huidige collecties. Het merk is bekend om zijn prachtige prints en brede kleurengamma, die elk interieur een tijdloze uitstraling kunnen geven. De hele Cole and Son reeks is verkrijgbaar via Be Inhouse. We zijn er trots op dat we zo’n hoogwaardig, iconisch product aan onze klanten kunnen aanbieden. Met de behangcollecties kun je er zeker van zijn dat je woning een blijvende indruk zal maken. Wij zijn de enigste Cole & Son dealer in Oost-Nederland. Bezoek onze showroom in Enschede of bestel eenvoudig online!