Eijffinger Behang

Met uitgesproken en kleurige dessins wil Eijffinger de wereld mooier maken. Dat doet Eijffinger al 145 jaar! In al die jaren is de nieuwsgierigheid, creativiteit en hang naar vernieuwing van dit merk onveranderd gebleven. Geïnteresseerd in de woontrends; dé nieuwe kleur, dé nieuwe vorm of hét nieuwe materiaal, gaat de interesse van Eijffinger verder. Kijkend naar de grote bewegingen; waar staan we, wat drijft ons en waar gaan we naar toe? En vooral, hoe vertalen we dat naar ons interieur? Dat is Eijffinger behang.

Toon alle Eijffinger dessins
  • Gratis verzending Gratis verzending
  • Persoonlijk advies Persoonlijk advies
  • Gratis achteraf betalen Gratis achteraf betalen
  • Showroom in Enschede Showroom in Enschede

Eijffinger behang

Eijffinger is een hoogwaardig Nederlands behangmerk dat een ruime keuze aan stijlen biedt. De Eijffinger Black & Light collectie toont prachtige contrasten die ontstaan door zwart te combineren met een lichte kleur. Met dit behangmerk is de hemel de limiet wat vormgeving betreft. De Eijffinger Rice 2 collectie is weer helemaal anders, met vrolijke patronen met bloemen en dieren. Eijffinger geeft elke kamer zeker een stijlvolle make-over.

De toonaangevende collecties van Eijffinger

Eijffinger is een bekend merk als het om behang gaat. Twee van hun populairste collecties zijn de samenwerking met Pip Studio en de Eijffinger Bold collectie. De behangcollectie met Pip Studio bestaat uit behang met vrolijke kleuren en prints. Ze is ook geschikt voor een kinderkamer. De Eijffinger Bold collectie heeft behang met tijdloze ontwerpen, strakke lijnen, krachtige patronen en gedurfde kleuren. Beide collecties zijn erg populair bij de klanten.

Waar wordt Eijffinger behang van gemaakt?

Eijffinger behang is gemaakt van een hoogwaardig, duurzaam vliesmateriaal. Dit behang is gemakkelijk aan te brengen en gaat vele jaren mee. De achterkant van het behang is gemaakt van vlies, dat helpt het behang op zijn plaats te houden en het gemakkelijk te verwijderen maakt als dat nodig is. Het is daarom een uitstekende keuze voor elk huis of kantoor.

Bestel Eijffinger behang bij Be Inhouse

Eijffinger is een Nederlands merk dat al meer dan 135 jaar behang ontwerpt en vervaardigt. Het bedrijf staat bekend om zijn vernieuwende ontwerpen, producten van hoge kwaliteit en uitstekende service. Bij Be Inhouse zijn we er trots op dat we een uitgebreid assortiment van dit merk aan kunnen bieden. Of je nu op zoek bent naar een modern of traditioneel ontwerp, we hebben zeker iets naar je smaak. Alle collecties zijn online te bekijken, en bestellingen kunnen snel en gemakkelijk geplaatst worden. We bieden gratis verzending op alle bestellingen, en betaling kan achteraf. Wil je het behang liever in de winkel zien? Je bent van harte welkom in onze showroom in Enschede. Ons vriendelijke personeel helpt je graag bij het vinden van het perfecte behang voor je huis.