Online rekenhulp

Wil je graag hulp bij het uitrekenen van het juiste aantal rollen of meters behang? Maak dan gebruik van onze gratis online rekenhulp op afstand en ontvang telefonisch advies.

Eén van onze adviseurs helpt je telefonisch bij het maken van de juiste keuze. De adviseur geeft je richtlijnen voor het opmeten van de muur en helpt je met het berekenen van de juiste hoeveelheid behang, zodat je nooit tekort komt.

Hoe maak je gebruik van onze online meethulp?

  • Vul je gegevens in
  • Onze adviseur belt je binnen 1 werkdag!
  • Je ontvangt gratis, persoonlijk en vrijblijvend advies.
Lees veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Lees onze veelgestelde vragen voor meer informatie over onze online rekenhulp.

Wanneer is het handig om online rekenhulp aan te vragen?

Weet je niet hoeveel behang jij nodig hebt voor jouw muur/muren? Of welk behang geschikt is voor de ruimte? Of heb je geen idee hoe je het beste de muur op kunt meten?

Dan is het handig om een afspraak te maken via onze online rekenhulp. Je wordt dan snel en vakkundig telefonisch geholpen door één van onze adviseurs.

Is deze hulp écht gratis?

Absoluut, deze hulp is écht gratis! Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van het advies betaal je helemaal niets. Wij delen graag onze passie voor behang met jou en helpen je graag met al je vragen!

Moet ik de muren zelf opmeten?

Met behulp van onze online rekenhulp meet je inderdaad zelf de muren op. Onze adviseur helpt je van begin tot eind. Hij of zij tekent pijlen op jouw foto’s, op dezelfde meetpunten die de adviseur aan huis ook zou kiezen. Het enige verschil is dat jij nu zelf het meetlint vasthoudt.

Hoe kan ik me voorbereiden op de afspraak?

Heb je de juiste foto’s opgestuurd? Tijd voor de volgende stap: het opdoen van inspiratie!

Het is handig om voor de afspraak al een beetje te weten welk behang je voorkeur heeft en tussen welke kleuren je twijfelt. Zo kunnen wij een goede berekening maken en je waar nodig adviseren. Struin onze complete collectie op de website af en doe alvast wat inspiratie op Pinterest & Instagram.

  • Gratis verzending Gratis verzending
  • Persoonlijk advies Persoonlijk advies
  • Gratis achteraf betalen Gratis achteraf betalen
  • Showroom in Enschede Showroom in Enschede