Over Be Inhouse

Thuis, dé plek waar je binnenkomt na een lange dag werken, dé plek waar jij je veilig kunt voelen en waar jij jouw vrienden uitnodigt om gezellig te koken en te borrelen. Volgens Be Inhouse moet jouw huis voldoen aan deze criteria. Door de muren van jouw huis te bekleden met een luxe behang creëer je sfeer en geef je het interieur een uniek en persoonlijk karakter.

Wie we zijn

Be Inhouse is opgericht door Bram. Samen met zijn team wil hij de service die je gewend bent in een fysieke winkel online halen en zelfs nog beter dan dat! Wij zorgen er voor dat jij thuis het behang kan proberen, een kleurstaal thuisgestuurd krijgt en uiteindelijk gratis het behang achter de deur geleverd krijgt. Allemaal vanuit jouw luie stoel!

Hoe het begon

Be Inhouse is een jong bedrijf opgericht in 2020. Wij zagen in dat er online niet de juiste aandacht aan jou (de klant) en het interieur gegeven wordt. Daarnaast verdwaal je bij de meeste webshops in een wirwar van items waarnaar jij helemaal niet op zoek bent en kun je moeilijk contact opnemen of krijg je niet snel reactie het bedrijf. Onze eigen online irritatie en passie voor behang is onze grote drijfveer om dagelijks de beste service en het mooiste luxe behang aan jou te kunnen bieden.

  • Gratis verzending Gratis verzending
  • Persoonlijk advies Persoonlijk advies
  • Gratis achteraf betalen Gratis achteraf betalen
  • Showroom in Enschede Showroom in Enschede