• Gratis adviesgesprek Gratis adviesgesprek
  • Bezoek onze showroom Bezoek onze showroom
  • Gratis behangstalen Gratis behangstalen
Profielfoto Bram
Vragen? Bel ons (053) - 200 56 63

Bezoek onze showroom

Wil je het behang in het echt ervaren en vrijblijvend advies over welk behang geschikt is voor jouw ruimte en interieur? Maak dan direct een afspraak in onze showroom in Enschede!

Vrijblijvend langskomen? Je bent van harte welkom! Indien één van onze adviseurs beschikbaar is helpen wij jou graag verder.

Afspraak maken

Maak de afspraak op een datum en tijd naar keuze door te klikken op de oranje knop hieronder. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van de afspraak.

Showroom Enschede

Getfertsingel 162
7513 GE Enschede

De openingstijden van onze showroom:

  • Maandag: Gesloten
  • Dinsdag t/m vrijdag: 09:00–17:00
  • Zaterdag: 10:00–17:00
  • Zondag: Gesloten
Routebeschrijving

In onze showroom vind je de gehele online collectie, maar dan offline. Met een breed scala aan verschillende materiaalsoorten, kleuren en specificaties kunnen we je in onze showroom van A tot Z laten zien wat je bij Be Inhouse kunt verwachten.

Klantenservice

Heb je een vraag of kom je ergens niet uit? Onze klantenservice helpt jou graag. Neem contact met ons op via onderstaande contactgegevens of via onze chat rechts onderaan de pagina.

Direct contact opnemen

Wij zijn op maandag tot vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur bereikbaar.

053 200 5663

Liever een mailtje sturen?

Onze klantenservice is 24/7 per mail bereikbaar. Stuur een mail en je krijgt binnen één werkdag een reactie.

klantenservice@beinhouse.nl

Kan ik me voorbereiden?

Om je zo goed mogelijk van advies te kunnen voorzien is het voor onze adviseur fijn om tijdens de afspraak een aantal foto’s te kunnen zien van de muren waar het om gaat. Weet je de afmetingen van de muur? Noteer deze dan, voor écht advies op maat. Heb je al een idee welk behang je wil of in welke kleur? Kijk alvast online naar ons aanbod om een impressie te krijgen van onze complete behangcollectie.