Verzenden en Retourneren

Verzenden

Wij streven ernaar dat jouw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen na het plaatsen van de bestelling wordt bezorgd. Wanneer wij het pakket verstuurd hebben ontvang je van ons de track & trace gegevens via de mail zodat jij jouw bestelling kunt volgen. De levertijd van behangstalen kan oplopen tot 10 werkdagen.

Met wie verzenden jullie mijn bestelling?

Wij verzenden onze pakketten met GLS en er kan bij ontvangst om een handtekening worden gevraagd. Indien je niet thuis bent om het pakket in ontvangst te nemen, zal de vervoerder een briefje achterlaten met informatie over hoe en waar je het pakket kunt afhalen. Het kan ook zijn dat de bezorger nog twee keer zal proberen om je pakket af te leveren. Je kunt er ook voor kiezen om het pakket direct bij een afhaalpunt te laten afleveren.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen?

Je kunt je bestelling bij ons afhalen in onze showroom in Enschede. Kies hiervoor bij het afrekenen voor onder verzending voor ‘Afhalen in Enschede’. Wij informeren jou zodra jouw bestelling klaar ligt in de showroom van Be Inhouse. Het adres is: Getfertsingel 162 in Enschede.

Retourneren

Toch niet tevreden met het product? Binnen 14 dagen na ontvangst heb je de mogelijkheid om het product terug te sturen. Om jouw retour bij ons aan te melden vragen wij jou contact op te nemen met onze klantenservice. Let op: behang kan niet retour worden gestuurd. Onze medewerkers zullen met jou de mogelijkheden bespreken en jou voorzien van een retourformulier.

Je kunt onze klantenservice eenvoudig bereiken via deze pagina.

Kan alles retour worden gestuurd?

Behang wordt persoonlijk voor jou besteld of op maat gemaakt door onze leveranciers. Om deze reden kunnen wij geen retouren accepteren in het geval van ontevredenheid. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden. Wanneer je twijfelt over de kleur of het dessin dan raden wij jou altijd aan om eerst een behangstaal te bestellen. De kosten hiervan krijg je terug wanneer je het behang bij ons besteld. Echter, iedere situatie is uniek en we zoeken altijd in goed overleg met de klant naar een geschikte oplossing.

Mijn zending is beschadigd.

Er zullen wel retouren geaccepteerd worden bij een defecte of beschadigde levering van producten. Het behang zal in de originele verpakking geretourneerd moeten worden binnen 14 dagen na het bestellen.

Wie betaald de verzendkosten bij retourneren?

Wanneer je van ons het retourformulier hebt ontvangen kun je het pakket wegbrengen naar een door jou gekozen locatie. De verzendkosten naar ons retouradres zijn voor eigen rekening.

  • Gratis verzending Gratis verzending
  • Persoonlijk advies Persoonlijk advies
  • Gratis achteraf betalen Gratis achteraf betalen
  • Showroom in Enschede Showroom in Enschede