HookedOnWalls Behang

HookedOnWalls is onderdeel van Arte en profileert zich als een echt designer behangmerk. Soms gedurfd, vaak verrassend en altijd net dat tikje anders. De collecties worden met veel zorg samengesteld door ervaren designers en lopen vooruit op de nieuwste trends. Ontdek de uitgebreide HookedOnWalls en krijg jouw nieuwe droom behang snel thuis geleverd.

Toon alle HookedOnWalls dessins
  • Gratis verzending Gratis verzending
  • Persoonlijk advies Persoonlijk advies
  • Gratis achteraf betalen Gratis achteraf betalen
  • Showroom in Enschede Showroom in Enschede

HookedOnWalls Behang Kopen 

HookedOnWalls heeft een grote verscheidenheid aan behang dat elke kamer in je huis een nieuwe look geeft. Je vindt op deze pagina behang met verschillende thema’s, dus er is vast wel een behang dat bij jouw smaak past. Of je nu een bloemenbehang wilt voor je woonkamer of een geometrisch behang voor je badkamer, HookedOnWalls heeft het allemaal. Met ons ervaren team kunnen we zelfs een behangontwerp voor je op maat maken. Dus als je op zoek bent naar een manier om je huis te verrijken, dan zit je met HookedOnWalls goed!

Over HookedOnWalls behang

HookedOnWalls brengt al meer dan 10 jaar designbehang op de markt. Verre van standaard, kenmerkt hun wandbekleding zich door een eigen stijl, toegankelijkheid en smaakvolle prints. Hun collectie behangt niet alleen woonhuizen op een exclusieve manier, maar ook bedrijfspanden. Anticiperend op trends ontstaat telkens een nieuwe collectie die verwonderd, maar ook excentriek en humoristisch is. HookedOnWalls excentriek vormgegeven behang creëert een sfeer die je aanhaakt, terwijl het ook toegankelijk is en een breed scala aan smaken bestrijkt. Op zoek naar een statement in je huis of kantoor? HookedOnWalls heeft de juiste stijl voor je.

HookedOnWalls voor uniek geometrisch behang 

HookedOnWalls biedt een uniek en stijlvol ontwerp dat perfect is voor elk huis of kantoor. Het HookedOnWalls Affinity 3D behang is een geweldige manier om stijl en persoonlijkheid toe te voegen aan elke kamer. Het HookedOnWalls Affinity 3D behang is een zeer veelzijdig product dat op verschillende manieren gebruikt kan worden. Het HookedOnWalls Affinity 3D behang kan worden gebruikt als een op zichzelf staand stuk of worden gecombineerd met andere HookedOnWalls producten om een echt unieke look te creëren. Het HookedOnWalls Affinity 3D behang is verkrijgbaar in verschillende kleuren en stijlen, waardoor het gemakkelijk is om de perfecte match te vinden voor elk decor.

HookedOnWalls Karin Sajo

HookedOnWalls is verheugd het werk van de Zweedse ontwerpster Karin Sajo voor te stellen. Karin is gepassioneerd door kleur en materialen en ontwerpt al vele jaren voor de wereld van de Haute Couture (Studio Dior, Jean-Paul Gaultier). HookedOnWalls heeft met Karin samengewerkt om een unieke collectie wandbekleding te creëren, geïnspireerd door “land en zee”, twee van Karins belangrijkste inspiratiebronnen. De collectie omvat zeer kenmerkende ontwerpen die zijn omgezet in wandbekleding met delicate texturen. We zijn ervan overtuigd dat HookedOnWalls klanten de schoonheid, elegantie en emotionele kracht van Karins werk zullen waarderen.