Arte Behang Nieuwe Collectie 2024
17 januari 2024

Arte behang nieuwe collectie 2024

Ontdek de nieuwe collectie van Arte behang voor 2024.

Geschreven door Bram
Interieur adviseur bij Be Inhouse

In de wereld van interieurontwerp kan de transformerende kracht van behang van Arte niet genoeg benadrukt worden. Behang heeft de mogelijkheid om een alledaagse ruimte om te toveren tot een boeiend toevluchtsoord.

In dit artikel onthullen wij de nieuwe collectie van Arte Behang voor 2024 welke binnenkort in onze webshop verkrijgbaar zijn. Met Le Couturier, Kanso, Wild Silk, Boutique en Lanai biedt Arte opnieuw een indrukwekkende collectie. Laten we op ontdekkingsreis gaan door deze prachtige collecties, elk met een uniek verhaal van stijl, verfijning en artistieke expressie.

Arte Lanai: Creëer een Tropisch Toevluchtsoord met deze Exotische Muurbekleding

De Arte Lanai collectie brengt de tropische sfeer van een Hawaïaanse veranda rechtstreeks naar je interieur. Het is als een reis naar een paradijselijk toevluchtsoord, waar elke muur doordrenkt is van de ontspannen vakantiesfeer. Het handgemaakte design van deze behang collectie is een ode aan ambachtelijk vakmanschap. De zorgvuldige plaatsing van rotan en raffia creëeren een unieke textuur en diepte.

Een bijzonder aspect van de nieuwe Arte Lanai collectie is de uitvoering in vinyl. Arte is er in geslaagd om op een Vinyl behang de ambachtelijke pracht te behouden en tegelijkertijd duurzaamheid en praktisch gebruik te garanderen. Hierdoor kan de betoverende sfeer van Hawaï zich moeiteloos vermengen met het dagelijkse leven, terwijl de muurbekleding haar oorspronkelijke schoonheid behoudt.

Ontdek Arte Lanai

Arte Le Couturier: Haute Couture voor je Muren

De eerste nieuwe collectie van Arte is Le Couturier. De collectie toont de bijzondere schoonheid van haute couture, met aandacht voor detail en vakmanschap. Elk patroon, elke textuur is doordrenkt met de geest van de catwalk. Hier transformeren de meesterlijke handen van de ontwerper de stof tot een meesterwerk. Zo is de nieuwe Le Couturier collectie niet alleen een visueel genot, maar ook een tastbare herinnering aan de sublieme kunst van mode.

De naadloze integratie van hoogwaardige materialen uit de high fashion in de muurbekleding is opmerkelijk. Zijde, fluweel en organza stoffen die normaal gesproken de prachtige creaties van modehuizen sieren, vinden nu hun weg naar de binnenkant van ons interieur. Arte Le Couturier is een eerbetoon aan de exclusiviteit van haute couture, waar luxe en verfijning hand in hand gaan.

Ontdek Arte Le Couturier

Arte Kanso: Tijdloze Elegantie in de Wereld van Minimalistisch Interieur

De Arte Kanso collectie gaat verder dan louter visuele aantrekkingskracht. Het uitgesproken reliëf voegt een tastbare dimensie toe aan de ruimte, waardoor een subtiel spel van licht en schaduw ontstaat. Dit geeft niet alleen diepte aan de muren, maar creëert ook een boeiende atmosfeer die de zintuigen prikkelt. Het is een meesterlijke combinatie van vorm en functie, waar design niet alleen gezien, maar ook gevoeld wordt.

Wat deze collectie speciaal maakt, is het gebruik van zacht velvet textiel. Hiermee wordt een gevoel van warmte en gezelligheid aan de ruimte toegevoegd. Het contrast tussen de strakke geometrische lijnen en het zachte fluweel creëert een uitnodigende sfeer die het minimalistische ontwerp verrijkt met comfort en luxe.

Ontdek Arte Kanso

Arte Wild Silk: Luxe en Natuurlijke Schoonheid

De nieuwe Arte collectie Wild Silk is vervaardigd uit echte zijde. Deze collectie onthult de magie van dit buitengewone materiaal, waarvan de veelzijdigheid verder gaat dan de verbeelding. De glanzende finesse betovert de ruimte met licht. De robuuste weefpatronen voegen een boeiende textuur toe.

Wat Arte Wild Silk echt onderscheidt, is de mogelijkheid om je muren te laten spreken met een luxe glans die alleen echte zijde kan bieden. Deze glans maakt je ruimte mooi en verfijnd, en nodigt uit tot een weelderige transformatie. Deze behang collectie is niet zomaar muurbekleding; het is een statement van tijdloze elegantie en ongeëvenaarde luxe.

Ontdek Arte Wild Silk

Arte Boutique: Een Ode aan Japanse Mid-Century Glamour op je Muren

Duik in het verleden en laat je betoveren door de sprankelende tijd van Japanse mid-century glamour met de muurbekleding uit nieuwe Arte Boutique collectie. Na de tweede wereldoorlog beleefde Japan een periode van ongekende opleving, doordrenkt van levendigheid, optimisme en vooruitstrevend denken. Deze collectie weerspiegelt die sprankelende geest, waar optimisme en vooruitgang de boventoon voerden.

Wat de Boutique collectie echt bijzonder maakt, is het gebruik van nieuwe, glanzende materialen en uitbundige patronen die de hoop en vitaliteit van die tijd weerspiegelen. Het is alsof de muurbekleding een tijdmachine is die je terugbrengt naar een periode waarin creativiteit en vernieuwing hoogtij vierden. Elk patroon en elk materiaal vertelt een verhaal van optimisme en verandering, waarin de Japanse samenleving zich heruitvond en de weg naar een stralende toekomst insloeg.

Ontdek Arte Boutique

  • Gratis verzending Gratis verzending
  • Persoonlijk advies Persoonlijk advies
  • Gratis achteraf betalen Gratis achteraf betalen
  • Showroom in Enschede Showroom in Enschede